Jullie populairste reisbestemmingen van 2022

Jullie populairste bestemmingen

Alle hoeken van de wereld komen in jullie top 10 terug, van Colombia (#1) tot Nepal (#10) en van Albanië (#5) tot Zuid-Afrika (#8). Grote kans dat Colombia op jouw bucketlist voor 2022 staat; maar liefst 13% van jullie gaf dit namelijk op als populairste bestemming.

Onze gegarandeerde reizen

#1 Colombia

Wandelen, paardrijden, fietsen... we doen het allemaal tijdens onze Colombia reizen! We gaan op trektocht door de nationale parken en sluiten aan de Caraïbische kust af op het ritme van de salsa. Een ding is zeker: vervelen zal je je niet in Colombia! Reis je met ons mee?

Onze Colombia reizen

#2 Costa Rica

Een rondreis door Costa Rica zal een onvergetelijke indruk bij je achterlaten! Ruige bergtoppen, jungles, vulkanen, regenwouden en tropische stranden maken dit kleine land sensationeel. Vooral voor natuurliefhebbers is rondreizen door Costa Rica een geweldige ervaring.

Onze Costa Rica reizen

#3 Sri Lanka

Een rondreis Sri Lanka bezorgt je adembenemende momenten. Tijdens het reizen door Sri Lanka ondervind je de schoonheid van dit land; prachtige natuur, hoge bergen, talloze rijstvelden en schilderachtige dorpjes. Ook qua cultuur valt hier genoeg te ontdekken.

Onze Sri Lanka reizen

#4 Japan

Tijdens een rondreis Japan ervaar je veel afwisseling en contrasten; van eigentijdse wereldsteden naar oude heiligdommen en overweldigende natuur. Traditie en  moderne technologie gaan perfect samen. Wil je niets missen van Japan? Maak dan een reis met Shoestring!

Onze Japan reizen

#5 Albanië

Op jouw rondreis Albanië rijd je door de bergen en kijk je neer op de Ionische en de Adriatische Zee. In het noorden kun je prachtige wandelingen maken door de Albanese Alpen, zoals in het bergdorpje Theth of in Valbona, en aan de westkust kun je lekker genieten aan het strand.

Onze Albanië reizen

#6 IJsland

IJsland wordt ook wel het 'Land van vuur en ijs’ genoemd, doordat het de thuisbasis is voor de grootste gletsjers van Europa en de meest actieve vulkanen ter wereld. Ben je op zoek naar een actieve IJsland rondreis vol prachtige natuur, dan zit je bij Shoestring goed!

Onze IJsland reizen

#7 Cuba

Wie gaat rondreizen door Cuba, zal gastvrij worden ontvangen door de vriendelijke en muzikale bevolking. Geniet tijdens je rondreis door Cuba van de indrukwekkende historie, de karaktervolle steden, prachtige stranden en overweldigende natuur.

Onze Cuba reizen

#8 Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika, wie droomt er niet van? Avontuur, prachtige landschappen en wildparken, het ene klimaat en landschap na het andere, vele verschillende culturen en etnische groepen; je ervaart het allemaal tijdens een reis door Zuid-Afrika.

Onze Zuid-Afrika reizen

#9 Jordanië

Wie besluit door Jordanië te reizen, kan spectaculaire bezienswaardigheden verwachten. De fascinerende oude stad Petra, het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum en de Romeinse opgravingen van Jerash. Een rondreis Jordanië zorgt voor onvergetelijke momenten!

Onze Jordanië reizen

#10 Nepal

Tijdens het reizen door Nepal kom je in aanraking met de vele gezichten van dit vriendelijke land. Schitterende natuur, lieflijke dorpjes en woeste rivieren. Jouw rondreis staat garant voor indrukwekkende vergezichten, prachtige architectuur en een boeiende bevolking!

Onze Nepal reizen

Jullie reisverwachting voor 2022

Maar liefst 88% van jullie verwacht dit jaar op reis te gaan! Ruim de helft van de respondenten, 52% om precies te zijn, overweegt een verre reis buiten Europa. Daarnaast zegt een mooie 34% plannen te maken voor een trip binnen Europa.

Lees meer