Reispaspoort Mick

Mick

Reisspecialist

Mijn eerste reis buiten Europa was naar Nepal. Hier werd ik door de reismicrobe gebeten en sindsdien ga ik alle richtingen uit! De jungle in Costa Rica, safari in Tanzania, temple hopping in Japan en Zuid-Korea. Overal valt wel wat te zien en ontdekken! Andere culturen ontdekken, jezelf onderdompelen in prachtige natuur en heerlijk eten proeven, dit alles is wat reizen zo indrukwekkend maakt! Tijdens het reizen probeer ik ook alles op beeld te krijgen met mijn camera, zowel op foto als tegenwoordig ook op video, een andere grote passie van mij.

2023

Afrika en Azië

Costa Rica, IJsland, Indonesië, Italië, Japan, Kirgizië, Marokko, Nepal, Noorwegen, Portugal, Taiwan, Tanzania, Thailand, Zuid-Korea

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Mick

Na een beklimming van meer dan duizend besneeuwde trappen over bergen, langs kliffen en tussen bossen door te wandelen uiteindelijk te arriveren bij de prachtige tempels van Yamadera in Japan. Tussen deze ondergesneeuwde tempels en altaartjes lijk je wel in een hele andere wereld beland te zijn. Het prachtige uitzicht over de vallei krijg je er als cadeau bij!