Reiszoeker

Groepsreis Noorwegen

De schoonheden onder de fjorden

Boek v.a. € 2.799,-
GROEPSGROOTTE: 8-24 | 10 DAGEN

Groepsreis Noorwegen

Totale beoordeling:
8,1
24 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding: 8,3
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,6

Belangrijk om te weten

Sinds 2022 verblijven wij tijdens deze reis in Oslo en Bergen in hotels met een centrale ligging.
Vertrekdatum: 08/09/2023
Beoordeling: 8
Reiziger:
Het was een leuke en mooie reis. De prijs houdt je rekening mee als je voor dit land de reis boekt. En het viel soms nog mee met de prijs.
Vertrekdatum: 08/09/2023
Beoordeling: 9
Reiziger:
Prachtige reis door Noorwegen. Alle mooie plekjes gezien. Leuk groep en samen met onze gezellige buschauffeur en reisleider hebben wij een mooie reis mogen maken. Top geregeld!
Vertrekdatum: 08/09/2023
Beoordeling: 9
Iris:
De reis was prachtig en zou iedereen aanraden dit te doen. Er is afwisseling tussen cultuur en natuur. Ook heb je de vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt doen op de dagen dat je daar bent. Onze reisleider Alexandre was een ervaren, sociale, betrokken persoon. Betrouwbaar en zorgzaam. Hij regelde alles tot in de puntjes en had oog en oor voor iedereen zijn persoonlijke wensen.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 9
Jeffrey:
Noorwegen 23, 10 dagen leven en beleven in het prachtige Noorwegen. Oslo met de mooie binnen stad maar waar de eilanden het afmaken. De prachtige fjorden waar je met de schepen doorheen vaart, een top beleving. Alesund is letterlijk het Venetie van het noorden, een prachtige stad en zeker van een bepaalde hoogte. Loen Skylift een prachtige ervaring met de lift naar boven om vervolgens mooi te kunnen wandelen maar vooral om van het uitzicht te genieten. Bergen, de stad die indruk maakt al bij het binnen rijden. Het Magic hotel dat je een wouw gevoel geeft maakt het plaatje compleet. Maar vergeet zeker niet buiten de gewade padden te treden, die padden leiden je naar de mooiste uitzichten van de steden en gebieden in Noorwegen zonder beperkingen. Als je een groep hebt die het absenteert dat je verder gaat dan de rest maakt het plaatje compleet. Jeffrey
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 9
Birgit:
In één woord geweldig! Ik heb zoveel moois gezien van het land.
Vertrekdatum: 28/07/2023
Beoordeling: 9
Michael:
Deze reis was mijn eerste groepsreis. Het is een aanrader voor iedereen die wel op vakantie wil, maar niet altijd iemand heeft om mee te gaan. Noorwegen is een mooi land, de mensen spreken goed Engels en zijn vriendelijk. Wij hebben mooie fjorden, bergen en andere landschappen gezien. Niets is gaver dan een paar uur te gaan hiken op een vrije dag met een prachtig uitzicht als beloning. Disclaimer: Noorwegen is ook een duur land. Houdt daar rekening mee als je uit eten wilt gaan of een drankje wilt bestellen.
Vertrekdatum: 10/09/2021
Beoordeling: 8
Pieter:
Een prachtige reis door een prachtig land. Schitterende natuur en mooie steden ontdekt en dat maar op een paar uurtjes vliegen vanaf Nederland!
Vertrekdatum: 10/09/2021
Beoordeling: 7
Caroline:
Prachtig land, heel vriendelijke mensen. Dé trip om te doen wil je op korte tijd kennis maken met Noorwegen.
Vertrekdatum: 10/09/2021
Beoordeling: 7
Reiziger:
-
Vertrekdatum: 10/09/2021
Beoordeling: 8
Marc:
Wat een prachtig land, super genoten van deze reis! Ook een gezellige groep met mensen. Raad iedereen aan om Noorwegen te bezoeken: wat een fantastische, pure landschappen! Wel erop voorbereiden dat alles duur is. ;-) Verbeterpunt: minder afgelegen hotels om reistijd minder / effectiever te maken, en misschien een dagje minder in Bergen (wel een leuk plaatsje verder). Hierdoor kun je wellicht het huidige programma in een dag of 7 / 8 afleggen en de reis nog doortrekken naar Stavanger. Zelf heb ik middels een landarrangement de reis verlengd met deze plaats (+ reistijd er naar toe), leuk stadje en de Preikestolen is een "must see".
Vertrekdatum: 10/09/2021
Beoordeling: 7
Annabel:
Heel mooie bestemming! Leuke afwisseling tussen steden en natuur. Lekker eten en fantastische ontbijtbuffets. Alleen jammer dat de hotellocaties niet allemaal even handig waren gekozen (ver van dingen af) en dat de locale reisleider niet helemaal op de hoogte leek wat er van hem verwacht werd.