Menu
Alternate Text

Groepsreis Ethiopië

Afrika's best bewaarde geheim

BOEK v.a. € 2.499,-
GROEPSGROOTTE: 3-20 | 23 DAGEN

Groepsreis Ethiopië

Voor de échte Afrika-avonturier bieden we een afwisselende rondreis naar het gastvrije Ethiopië. In het groene bergachtige noorden wordt het leven gedomineerd door het orthodoxe geloof. Je treft er eeuwenoude kastelen, lieflijke kloosters en monolithische grotkerken, waar je het vrome leven optimaal ervaart. Het diepe zuiden van het land bestaat uit een droog savannelandschap, waar een schitterend mozaïek aan primitief levende volkeren woont. Tijd krijgt hier een heel andere dimensie. Proef het best bewaarde geheim van Afrika op deze Ethiopië groepsreis met Shoestring!
Boek

Bekijk de route

route

Hoogtepunten

De religieuze sfeer
De religieuze sfeer
is goed voelbaar in de kerken en kloosters op de eilanden in het Tanameer. Je ontmoet er tijdens deze Ethiopie rondreis fraai uitgedoste priesters en ziet veel kerkelijke attributen.
Gondar
Gondar
was eeuwenlang de zetel van de Ethiopische koningen. Fraaie paleizen en kerken met kleurrijke fresco’s laten het roemruchte verleden zien.
Lalibela, het ‘Achtste Wereldwonder’,
Lalibela, het ‘Achtste Wereldwonder’,
is bekend om zijn uit de rotsen gehakte kerken die prijken op de Werelderfgoedlijst.
Mago N.P.
Mago N.P.
bestaat uit savanne, woestijn, heuvels en rivieren. Het is het domein van vogels, krokodillen, nijlpaarden, gazellen en apen. Tijd voor wildlife tijdens je Ethiopië rondreis!
Mursivrouwen
Mursivrouwen
dragen een schotel door hun onderlip. De mannen lopen naakt of hebben enkel een doek om de schouders hangen.
Turmi is het gebied
Turmi is het gebied
van het Hamarvolk, bekend om zijn gevoel voor schoonheid. De vrouwen besteden veel tijd aan hun kapsel dat met boter en klei wordt ingesmeerd.