KIES EEN REISSOORT
ALLE REIZEN
GroepsreizenGROEPSREIZEN
SinglereizenSINGLEREIZEN
Individuele rondreizenINDIVIDUELE RONDREIZEN
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /
Alternate Text

Groepsreis Zuid-Peru

Het verloren rijk van de Inca's - Reis voor singles

Boek v.a.   € 2 099,-
GROEPSGROOTTE: 6-24 | 21 DAGEN

Groepsreis Zuid-Peru

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs.

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Belangrijk: de excursies zijn gebaseerd op een prijs in dollars of lokale munteenheid (door koersschommelingen kan de prijs dus soms veranderen).

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd). De vermelde prijzen zijn gebaseerd op een deelname van minimaal 10 deelnemers.

€ 35

Arequipa - stadstour

Je wandelt rond door het Santa Catalina klooster waarna je de tour vervolgt naar de Compañía kerk. Op het centrale plein vind je de kathedraal in neo-renaissancestijl. Je verlaat het centrum en reist per bus naar de nabijgelegen traditionele dorpen Yanahuara en Carmen Alto, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt op Arequipa en de omliggende vulkanen. Na de lunch (exclusief) ga je weer terug naar Arequipa.

Duur: 3 uur
Vertrek: in de ochtend of in de middag
Minimaal aantal deelnemers: 2. Bij meer deelnemers wordt deelname goedkoper (en andersom!). Prijs vermeld per persoon bij 10 deelnemers.
Inclusief: privé vervoer, Engelstalige gids, entreegelden.

€ 40

Cuzco - entree Machu Picchu

Aan het begin van de reis kan je aan de reisbegeleider doorgeven of je je entreekaartje voor Machu Picchu eventueel wilt combineren met Machu Picchu Mountain, Machu Picchu Museum of Huayna Picchu (alle combinaties zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid).

€ 15

Cuzco - excursie Heilige Vallei

Je vertrekt met de bus in noordelijke richting, de bergen in, naar de moderne stad Pisac. Hier heb je tijd om de lokale markt te bezoeken. In een lokaal restaurant geniet je van een heerlijke lunch. Je vervolgt je reis langs de Urubambarivier naar Ollantaytambo, waarna je terugkeert naar Cuzco.

Duur: 8 uur
Vertrek: 08:30 am.
Inclusief: transport, Engelstalige gids
Exclusief: lunch, entreegelden (22 USD) en fooi
Prijs bij tour in internationaal gezelschap. Bij privé tour met minimaal aantal van 10 deelnemers: € 28 p/p. Bij meer deelnemers wordt deelname aan de privé tour goedkoper (en andersom!).
€ 295

Cuzco - Incatrail (2 dagen, alleen voor vertrek te boeken)

Voor beschrijving: zie dag tot dag programma.Inclusief:

Transfer van hotel naar treinstation v.v.; Expedition trein Cuzco tot Km.104; Entree Incatrail (ook geldig voor Machu Picchu); Engelssprekende gids/kok; Overnachting hostel in Aguas Calientes; Alle maaltijden vanaf lunch dag 1 t/m ontbijt dag 2 (1 x ontbijt, 1 x lunch, 1 x diner); Bezoek Machu Picchu op dag 2; Bus Aguas Calientes - Machu Picchu op dag1; Bus Machu Picchu - Aguas Calientes op dag 2; Expedition trein Aguas Calientes - Cuzco.Als je de Incatrail wilt lopen, vermeld dat dan op je boekingsformulier en boek zo vroeg mogelijk. De trek is zo populair dat als je later boekt, er grote kans is dat je hem niet kunt lopen. Geef bij boeking je juiste naam (zoals vermeld in paspoort) en paspoortnummer door (dus zorg dat je een paspoort hebt dat nog 6 maanden na de reis geldig is!), aangezien de entreebewijzen op naam en paspoortnummer staan. Latere wijzigingen van namen of paspoortnummers zijn op aanvraag en hebben financiële consequenties. De Incatrail is altijd op aanvraag en is pas definitief als je van ons de bevestiging hebt gekregen. Het niet (meer) mogelijk zijn van het lopen van de Incatrail heeft niet tot gevolg dat de reis kostenloos geannuleerd mag worden.

€ 350

Cuzco - Incatrail (4 dagen, alleen voor vertrek te boeken)

Voor beschrijving: zie dag tot dag programma.

  

Inclusief:

Vervoer van hotel naar begin van de trail (km. 82 of 88); Entree Incatrail (ook geldig voor Machu Picchu); Engelssprekende gids/kok; Dragers (niet voor persoonlijke uitrusting); Complete kampeeruitrusting (tweepersoons tenten met eenvoudige matjes, keukentent, wc-tent en eettent, tafels en stoelen, kook uitrusting, serviesgoed; EHBO doos en zuurstoffles); Alle maaltijden vanaf lunch dag 1 t/m ontbijt dag 4 (3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner); Bezoek Machu Picchu; Bus Machu Picchu - Aguas Calientes; Expedition trein Aguas Calientes - Cuzco.Als je de Incatrail wilt lopen, vermeld dat dan op je boekingsformulier en boek zo vroeg mogelijk. De trek is zo populair dat als je later boekt, er grote kans is dat je hem niet kunt lopen. Geef bij boeking je juiste naam (zoals vermeld in paspoort) en paspoortnummer door (dus zorg dat je een paspoort hebt dat nog 6 maanden na de reis geldig is!), aangezien de entreebewijzen op naam en paspoortnummer staan. Latere wijzigingen van namen of paspoortnummers zijn op aanvraag en hebben financiële consequenties. De Incatrail is altijd op aanvraag en is pas definitief als je van ons de bevestiging hebt gekregen. Het niet (meer) mogelijk zijn van het lopen van de Incatrail heeft niet tot gevolg dat de reis kostenloos geannuleerd mag worden.

€ 350

Cuzco - Larestrek (4 dagen, alleen voor vertrek te boeken)

De Larestrek is een trek die je kunt doen in plaats van de 4-daagse Incatrail, óf als de 4-daagse Incatrail vol is. Meer informatie over deze trek is op aanvraag te verkrijgen.

De Larestrek is een vierdaagse trekking die eindigt bij Machu Picchu (je reist per trein van Ollantaytambo naar Aguas Calientes, voor een bezoek aan Machu Picchu). Het neemt je mee naar de weinig bezochte Laresvallei die een spectaculair uitzicht biedt op het Urubamba-gebergte, ten oosten van de Heilige Vallei. Je komt door kleine bergdorpjes en komt boven de 4000 meter, met een geweldig uitzicht op de bergtoppen. Deze trekking geeft je de mogelijkheid om te zien hoe de Quechua sprekende Indianen van de hoog gelegen bergdorpen leven van de landbouw.

De Larestrek wordt gezien als niet te moeilijk en is vergelijkbaar met die van de Incatrail. Er is echter wel een top van 4800 meter te beklimmen en dus is het belangrijk dat je een redelijk goede lichamelijke conditie hebt. Mensen die de trekking doen hoeven alleen hun dagbagage te dragen (het grootste deel van je bagage laat je achter in het hotel in Cuzco). Je moet wel je eigen slaapzak meenemen.

Inclusief:

Transport per bus van Cuzco naar Lares; Engels sprekende gids/kok; 2 nachten kamperen en 1 nacht in een hostel in Aguas Calientes; paarden voor de bagage (niet voor persoonlijke uitrusting) inclusief begeleiders; ontbijt, lunch en avondeten tijdens de trek; complete kampeeruitrusting (tweepersoons tenten met eenvoudige matjes, keukentent, wc-tent en eettent, tafels en stoelen, kook uitrusting, serviesgoed; EHBO doos en zuurstoffles); bus van Aguas Calientes naar Machu Picchu v.v. + entree en gids; Expedition trein Ollantaytambo - Aguas Calientes en Aguas Calientes - Cuzco (via Ollantaytambo).

€ 55

Cuzco - raften Ollantaytambo

Vroeg in de ochtend verlaat je Cuzco voor een rit naar de Heilige Vallei. Na anderhalf uur rijden kom je aan bij Puente Pachar (Ollantaytambo). Hier volgt een korte veiligheidsinstructie en maak je kennis met de kajaks en de rivier. Onderweg zie je majestueuze Andes bergen en kleine Quechuadorpjes. Ons eindpunt is Huayracpunku, waar je kunt genieten van een heerlijke lunch aan de oever van de rivier. In de middag keer je terug naar Cuzco.

Duur: hele dag, raften zelf ongeveer 2 uur
Inclusief: uitrusting (kajak, helm, zwemvest, wetsuit)
Alleen mogelijk van april tot december!

€ 12

Cuzco - stadstour + Incaruïnes

Je ziet tijdens deze stadstour de hoogtepunten in en rondom Cuzco. Je begint met Sacsayhuaman, een enorm bouwwerk dat een schitterend uitzicht over de stad biedt. Daarna ga je naar een andere belangrijke Inca opgraving, genaamd Qenqo. Vervolgens breng je een kort bezoek aan Tambomachay, een tempel gewijd aan de God van het Water. Je keert terug naar Cuzco, waar je de tempel van Koricancha ziet. Dit was de belangrijkste tempel van het Incarijk. Tenslotte bezoek je de prachtige kathedraal van Cuzco.

Duur: 4 uur
Vertrek: in de middag
Inclusief: transport, Engelssprekende gids
Exclusief: entrees (22 USD voor de ruïnes buiten Cuzco, 13 USD voor de kathedraal en Koricancha).
Prijs bij tour in internationaal gezelschap. Bij privé tour met minimaal aantal van 10 deelnemers: € 18 p/p. Bij meer deelnemers wordt deelname aan de privé tour goedkoper (en andersom!).

€ 23

Lima - stadstour

Je begint de stadstour met een bezoek aan de moderne voorsteden San Isidro en Miraflores. Je ziet de Huaca Pucllana, een pre-Inca tempel die de uitbreiding van de stad heeft overleefd. In het 16e eeuwse historische centrum van Lima (UNESCO werelderfgoed) zie je het Plaza Mayor, het presidentieel paleis, de kathedraal, het stadhuis en het paleis van de bisschop.

Duur: 3 uur
Inclusief: (privé) transport, Engelssprekende gids, entreegelden.
Prijs bij tour in internationaal gezelschap. Bij privé tour met minimaal aantal van 10 deelnemers: € 25 p/p. Bij meer deelnemers wordt deelname aan de privé tour goedkoper (en andersom!).
€ 18

Nazca - Chauchilla

De begraafplaats van Chauchilla is de enige plek in Peru waar de oude mummies nog in hun originele graven te bezichtigen zijn. De excursie naar de begraafplaats wordt gecombineerd met een bezoek aan een keramiek werkplaats waar men kan men zien hoe op de oude manier goud wordt verwerkt.

Duur: 2-3 uur
Inclusief:  transfers, lokale gids
Exclusief: entreegeld (2 euro)
Prijs bij tour in internationaal gezelschap. Bij privé tour met minimaal aantal van 10 deelnemers: € 20 p/p. Bij meer deelnemers wordt deelname aan de privé tour goedkoper (en andersom!).

€ 100

Nazca - vlucht over Nazcalijnen (ook voor vertrek te boeken)

Met een klein 4-persoons Chesna vliegtuig maak je in ongeveer 20 minuten een vlucht over een aantal van de Nazcatekeningen (af en toe wordt een iets groter vliegtuig ingezet, tot maximaal 12 personen). De piloten staan bekend om hun vliegkunsten!

Inclusief: vervoer naar het vliegveld en vlucht over de Nazcalijnen
Exclusief: airport tax (ong. 8 euro).

Ook bestaat de mogelijkheid om de vlucht over de Nazca lijnen ter plaatse te boeken. Echter is dit op basis van beschikbaarheid en is er geen garantie dat je de vlucht ook daadwerkelijk kunt maken/ boeken. Daarnaast willen we je erop wijzen dat de luchtvaartmaatschappijen die deze vluchten uitvoeren een flexible prijsstelling hanteren voor last-minute boekingen waardoor er forse prijsverschillen (zowel lager als hoger) kunnen ontstaan.€ 16

Pisco - Ballestaseilanden

240 Kilometer ten zuiden van Lima liggen de Ballestaseilanden. De enige manier om de natuur rond de Ballestas eilanden waar te nemen is per boot. Het is namelijk verboden de eilanden te betreden. Vanaf de boot kun je dieren echter uitstekend spotten. Zeeleeuwen stoeien in het water, zodat je prachtige foto's kunt maken. Je zult zeker langs de Candelabra (een archeologische ets in de heuvels) varen, die het best vanaf zee te zien is.

Duur: 2 uur
Inclusief: boottocht naar de eilanden en een lokale gids.
Exclusief: entreegeld + havenbelasting (4 euro totaal)
De boottocht is in internationaal gezelschap.
€ 21

Puno - Sillustani

Sillustani ligt op zo´n 30 minuten rijden van Puno. De lokale gids zal je de  begraafplaats tonen en een beter inzicht geven in de Andescultuur. Je bezoek eindigt met een prachtig panoramisch uitzicht over het Umayomeer. Na zonsondergang rijd je terug naar Puno.

Duur: 4 uur
Vertrek: in de middag
Inclusief: vervoer, Engelssprekende gids, entreegeld.
Prijs bij tour in internationaal gezelschap. Bij privé tour met minimaal aantal van 10 deelnemers: € 23 p/p. Bij meer deelnemers wordt deelname aan de privé tour goedkoper (en andersom!).

€ 895

Tambopata jungleverlenging (alleen voor vertrek te boeken)

Voor meer informatie: kijk onder het kopje verlengingen.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden