Reizen naar ETHIOPIË
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Ethiopië

Ben jij een echt avonturier? Dan is een groepsreis door Ethiopië echt iets voor jou. Je wordt in dit land verrast door de diversiteit van cultuur en natuur.  Prachtige landschappen, de primitieve volkeren, kleurrijke markten en indrukwekkende bouwwerken waarvan er velen op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. In Ethiopië kom je ogen tekort!

Een bezoek aan Lalibela, het achtste wereldwonder, zal een hoogtepunt zijn. De uit rotsen gehakte kerken zijn zeer indrukwekkend! En het verhaal rond het ontstaan ervan ook. De geur van wierook en het gezang van de kerkgangers zet je zintuigen op scherp op dit stuk van de groepsreis. Ethiopië is ook een land van koningen: een interessant uitstapje is een bezoek aan de stad Gondar. Dit is al eeuwenlang hun thuis. In de schitterende paleizen en kerken van deze Ethiopische koningen bevinden zich kleurrijke fresco’s die het roemruchte verleden van Ethiopië vertellen.

In het zuiden van het land maak je, tijdens je groepsreis door Ethiopië, kennis met verschillende primitieve volkeren die elk hun traditionele en kleurrijke rituelen uitvoeren. Je komt houten totems, typische markten, zelfgemaakte kleding, vreemde lichaamsversieringen tegen in Ethiopië. Mursivrouwen dragen bijvoorbeeld een schotel door hun onderlip en de mannen lopen naakt, of alleen met een doek om hun schouders rond.

Een echte aanrader voor natuurliefhebbers op de groepsreizen in Ethiopië is het Mago National Park. In dit nationale park wisselen woestijn, savanne, heuvels en rivieren elkaar af. Het is het thuis van vele dieren, waaronder allerlei vogels, krokodillen, nijlpaarden, apen en gazellen. Door de diversiteit van het landschap is dit park erg bijzonder en interessant.

De groepsreizen door Ethiopië zijn onwaarschijnlijk mooie reizen. De gastvrije bevolking en het afwisselende landschap maken je Ethiopië groepsreis helemaal om nooit te vergeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden