Reizen naar ETHIOPIË
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen Ethiopië

Alleen reizen, maar toch samen, dat is een single reis. Ethiopië is bestemd voor de échte avonturier. De schitterende landschappen, de primitieve volkeren, de kleurrijke markten en de indrukwekkende bouwwerken, maken van dit land een grote verrassing. Je komt ogen te kort in Ethiopië!

Veel bouwwerken staan op de UNECSO Werelderfgoedlijst. Bijvoorbeeld Lalibela,  het achtste wereldwonder. De uit rotsen gehakte kerken met de mooi uitgedoste priesters zijn indrukwekkend om te zien! Als de geur van wierook en het gezang van de kerkgangers je zintuigen op scherp zetten weten wij zeker dat je geniet van jouw singlereis. Ethiopië biedt nog meer: bezoek de stad Gondar. In de schitterende paleizen van de Ethiopische koningen vind je prachtige fresco’s die het bewogen verleden van Ethiopië uitbeelden.

Met de singlereizen door Ethiopië kom je ook in het zuiden van het land terecht. Daar maak je kennis met verschillende primitieve volkeren die elk hun traditionele kleding dragen en oude rituelen uitvoeren. Van houten totems tot zelfgemaakte kleding en vreemde lichaamsversieringen; je komt het allemaal tegen in Ethiopië! Mursivrouwen met een schotel door hun onderlip zijn daar een bekend voorbeeld van. En hun mannen lopen vaak naakt, of alleen met een doek om hun schouders rond.

Voor de natuurliefhebbers onder de deelnemers van single reizen in Ethiopië is Mago National Park een must. Dit nationale park bestaat uit woestijn, savanne, heuvels en rivieren. Het park is vooral erg bijzonder en interessant door de diversiteit van het landschap. Daardoor vind je er vele soorten dieren, onder andere allerlei vogels, krokodillen, nijlpaarden, apen en gazellen.

Een singlereis door Ethiopië is onvoorstelbaar mooi. Je wordt overal vriendelijk door de gastvrije bevolking ontvangen en het landschap is onvoorstelbaar prachtig. Dat maakt jouw reis door Ethiopië om nooit te vergeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden