Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Eten en drinken Ethiopië

In Ethiopië is "injera" de nationale schotel. Het is een luchtige zurige pannenkoek, waarbij verschillende soorten groenten en vlees worden gegeten. Ethiopiërs zijn echte vleeseters, maar op woensdag en vrijdag is alleen vegetarisch voedsel toegestaan. De meeste gerechten zijn scherp gekruid. Bijna overal is ook spaghetti te krijgen. In de grote steden zijn ook buitenlandse restaurants te vinden, bijvoorbeeld Chinees en Italiaans. Ethiopië produceert zelf goede wijn en bier. Er bestaat ook zelfgebrouwen honingwijn of "tej". Dit wordt gemaakt van hop en honing. Liefhebbers van koffie, cappuccino en espresso zitten in Ethiopië goed. Bijna overal treft men machines aan voor een echt kopje (Italiaanse) koffie.Het water uit de kraan is niet drinkbaar. Wel is er overal water in flessen te koop.

Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden